Øko Miljø bruger Sonett Rengøringsmidler

Sonett er en virksomhed der fremstiller produkter til vask, rengøring og kropspleje. De vægter deres ingredienser og produkter meget højt og derfor er kvaliteten af produkterne heller ikke til at tage fejl af.

     Produkter fra Sonett er økologiske og miljøvenlige. Dette betyder at produkterne fra Sonett er yderest skånsomme overfor huden.
 Udover at de er økologiske og gode for miljøet, så er produkterne også uden syntetiske farvestoffer og enzymer.

Biologisk nedbrydelig

Alle rå materialerne fra Sonetts produkter er biologisk nedbrydelig. Derfor er det også en del af deres filosofi, at alle deres produkter skal være miljøvenlig, og økologisk for at skade naturen så lidt som overhovedet muligt.

Derfor ser Sonett det også som deres ansvar at re-naturalisere vand, som har været brugt til rengøring og tøjvask.

 Sonett procesvand bliver hvirvlet i 12 æggeformede glaskolber, hvor deres balsamiske vasketilsætninger bliver oloid rytmisk bearbejdet. Der anvendes ingen former for petrokemiske tensider eller nogen former for konserveringsmidler eller syntetiske duft- og farvestoffer.

 Olierne der tilføre duft til sæberne fra Sonett samt de æteriske olier er alle 100% økologisk dyrket.

Øko Miljø gør desuden en stor indsats for det globale miljø, bl.a. gennem anvendelsen af miljøskånsom metodik, maskinel og økologisk kemi til daglig rengøring.Øko Miljø gør desuden en stor indsats for det globale miljø, bl.a. gennem anvendelsen af miljøskånsom metodik, maskinel og økologisk kemi til daglig rengøring.

sonett-3_src_1